Informacion

Fjala „Hemayat“ e ka prejardhjen nga zona gjuhësore arabike dhe do të thotë „kujdesje“ dhe „mbrojtje“. Hemayat është një shoqatë e pavarur politikisht dhe pa interesa fitimi. Ne ofrojmë – të ndihmuar nga përkthyes – kujdesje mjeksore, psikologjike dhe psikoterapike për të mbijetuarit nga torturat dhe lufta. Ne ju lutemi të merrni kontakt telefonik me ne gjatë orarit tonë të hapjes:

Të Hënë, të Martë dhe të Mërkurë prej orës

8:00 deri në orën 13:00 Të Martë dhe të Enjte prej orës 13:00 deri në orën 17:00

Adresa:

Sechsschimmelgasse 21
1090 Wien

Tel/Fax: 0043-1-216 43 06
E-Mail: office [at] hemayat.org


Aktuelle Infos per E-Mail Button

HEMAYAT – Betreuungszentrum für
Folter- und Kriegsüberlebende

Sechsschimmelgasse 21
1090 Wien

Tel: +43 1 216 43 06
office [at] hemayat.org

Googlemaps Icon Hier finden Sie uns

Facebook Icon Hemayat auf Facebook

Öffnungszeiten:
Mo, Mi, Fr 8.00 – 13.00 Uhr
Di, Do 13.00 – 17.00 Uhr

 

Blumenbild